Dit is een demo van een BB Forum.
Adidas Pureboost Goedkoop

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Hinman256



Geregistreerd op: 10 Jan 2022
Berichten: 9

BerichtGeplaatst: 10-01-2022 09:25:41    Onderwerp: Adidas Pureboost Goedkoop Reageren met citaat
Adidas Pureboost Goedkoop


De Adidas Pureboost Heren maakt dat soort statement met zijn lifestyle-design. Het model bracht leden van de ontwerpteams binnen voor de Y-3 en Originals-divisie van het merk, die samenwerkten met hun sportprestatievleugel om de sneaker in kwestie te creëren. Global Creative Dicector voor adidas Sports Performance James Carnes vatte het samen door uit te leggen: "Met Pure Boost hebben we de schoen ontworpen om te worden gestript tot zijn ruwste vorm en om de innovatieve technologie te benadrukken in een volledig schone en moderne look.

Deze nieuwe look op de Adidas Pureboost Dames zal debuteren in twee nieuwe kleurthema's, terwijl het duo tinten zwart en wit zal delen. Gebouwd met het populaire Primeknit over het bovenwerk en Boost-technologie, is de Three Stripes-branding vermengd met de panelen. De eerste heeft bijna een Oreo-thema en heeft zwart en wit over het bovendeel. De tweede wordt geleverd met een overheersende Black Primeknit-basis, terwijl Bourgondië bij de hiel landt.

Move over, Ultra Boost, de Adidas Pureboost Verkoop neemt het deze week over, met morgen drie nieuwe kleurstellingen. Het meer betaalbare, maar nog steeds stijlvolle en comfortabele broertje van de Adidas Pureboost Goedkoop wordt gepresenteerd in drie nieuwe looks van "Legend Ink" met een zilveren Boost-middenzool, "Noble Ink" met fel roze-oranje verweven in het bovenwerk, en "Mystery Pink" dat ook gebruikt een donkere tint blauw en zilver Boost voor accenten.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum