Dit is een demo van een BB Forum.
adidas samba authentiek

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
HabibaKae



Geregistreerd op: 17 Nov 2020
Berichten: 4

BerichtGeplaatst: 17-11-2020 05:15:28    Onderwerp: adidas samba authentiek Reageren met citaat
Fulfilled het Primeknit-patroon van hun colorswonder.com biedt het onlangs gelanceerde paar een esthetiek die perfect is actually om het hele jaar door te dragen. Het grijstintenpalet wordt lichter naar de hiel toe, terwijl de voorvoet zich overgeeft aan verschillende tinten vehicle de titulaire tint vehicle de propositie. Profile 3 Stripes introduceren een pad zilver in de blend, die glanzend wordt op de "ultraboost" branding op de laterale hiel. Onder de voeten bieden Continental rubberen buitenzolen witte BOOST-dempende tractie, maar hebben een vernieuwd patroon ten opzichte van hun oorspronkelijke opstelling.

Zoals verzameld uit hun isotopenlagen bij de voorvoet, staat het hier afgebeelde paar in de volksmond bekend als de second . 0-versie van het silhouet. "Glory Mint" neemt een groot deel van hun teenendoos over, terwijl een rijke tint blauw durante crème het rond hun adidas continental beste prijs teen en de tong complementeert. Veters genieten vehicle de bruine tint, terwijl de hakstructuren van het merk de "koninklijke" tint hebben. Het gebreide bovenwerk is overwegend gekleed within "Core Black", maar heeft ook een aantal opvallende details: "Cloud White" stippen van middenvoet tot voorvoet en een kraag fulfilled kleurverloop en binnenvoering.

Hun Oyster Holdings x mba Samba OG is gekleed in jouw keuze uit "EQT Yellow / Fog up White-Gold Metallic" of "Blue / Cloud White-Gold Metallic" kleurenschema's. Elk paar adidas samba authentiek is actually gemaakt van ton-sur-ton mesh-onderlagen en ton-sur-ton leren contribution. Beide paren krijgen vervolgens een contrasterend White 3 Stripes-logo en goudfolie-branding op de tong, hiel durante zijpanelen. Tonale veters, een Oyster Holdings-logo op hun hiel en een rubberen zool maken de appear compleet.

Door het originele ontwerp van de Samba opnieuw te configureren within een gladde, meer vrouwelijke context, ziet de Samba Rose de traditionele materiaalconstructie van de schoen vervangen door een zachter adivinar, go here terwijl het iconische suède T-teenpaneel is vervangen doorway decoratieve zigzagstiksels. Andere aanpassingen zijn onder meer variaties op het originele hiellipje van de schoen, een plateauzool, terwijl essentiële merkdetails op de laterale zijde en tong een welkome terugkeer zijn.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum