Dit is een demo van een BB Forum.
adverteerders die grote stortingen

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Banning



Geregistreerd op: 02 Jul 2019
Berichten: 657

BerichtGeplaatst: 21-08-2019 04:44:49    Onderwerp: adverteerders die grote stortingen Reageren met citaat
Megapu.sh heeft een zeer eenvoudige GUI-interface. Het maken van nieuwe campagnes is helemaal niet moeilijk. U kunt ook de chatknop gebruiken als u realtime ondersteuning Adidas Zx 850 Damen nodig hebt.

De statistiekengrafieken zijn ook erg handig. U kunt maandelijkse verkeers- en uitgavenrapporten bekijken. U kunt ook zien wat uw beste campagnes waren gedurende een bepaalde periode. Kijkend naar de grafiek met 'de top 10 campagnes van gisteren' is een goede manier Nike Air Max Thea Womens om Adidas Superstar Womens Black te zien welke campagnes recent het meeste volume hebben gegenereerd.

Kleine stortingsvereisten en royale stortingsbonussen

U hoeft niet veel geld uit te geven om aan de slag te gaan met Megapu.sh. De minimale storting is slechts $ 100. En mocht u tijdens het hele proces Nike Air Max 90 Femme Rose vragen hebben, dan is ondersteuning slechts een klik verwijderd.

Megapu.sh beloont adverteerders die grote stortingen doen met punten die MP's worden genoemd. Het aantal MP's dat u verdient, is afhankelijk van de aanbetaling. Je ontvangt één MP na het storten van $ 500. Je krijgt 20 Nike Air Max 2016 Damen MPs na het storten van $ 5000. Elke MP is $ 15 aan advertentiekredieten waard. De enige vangst is dat je er 10 tegelijk moet uitgeven.

Dit betekent dat u uw budget echt kunt oprekken door grote stortingen te doen in plaats van veel stortingen van $ 100. Het is een betere deal Nike Air Max Classic Bw Mujer dan platforms Adidas Superstar Femme Fleur zoals RTX, die alleen verrassingsprikkels bieden voor mensen die binnen 24 uur stortingen doen.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum