Dit is een demo van een BB Forum.
duceerd in 1991, verschijnt

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 16 Apr 2019
Berichten: 256

BerichtGeplaatst: 25-10-2019 03:50:45    Onderwerp: duceerd in 1991, verschijnt Reageren met citaat
2019 - De nieuwste versie van de zwaarste trainingsschoen van Nike speelt tactische Nike Air VaporMax Mujergewichtsvesten af, die de fitste pasvorm dragen om de inspanning te maximaliseren tijdens het hardlopen, optrekken, opduwen, lucht squat en meer. de patches kunnen worden aangebracht op de tong van de schoen en de achterkant van de bovenkant. Atleten kunnen opvallen op de rubberen vloer of op straat door patches uit hun sportschool, vest of favoriete atleet aan de mix toe te voegen.
De 4 XD beschikt over alle kracht van de Metcon 4 plus een nieuw dicht patroon van strategisch gezoneerde haptische print Nike Air Force 1 Womens (ge?nspireerd door barbell opruwen) die helpt om de duurzaamheid in het midden en de voorvoet verder te verbeteren.
De Nike Metcon 4 XD-patches zijn verkrijgbaar Nike Air Huarache Femme in Nike Special Field System Collection-kleuren (bruin, legergroen en drievoudig zwart voor mannen; stoffig roze, lavendel en grijs voor vrouwen) 3 mei op nike.com en Nike Air VaporMax Mujer bij geselecteerde winkels. Elke colorway heeft een iets andere mix van patches en de patches worden niet apart verkocht.
Elk paar wordt geleverd met ten minste vijf patches ge?nspireerd op militaire nostalgie, maar met een Nike-twist (zoals een pittige bij van een oude straaljager die een kettlebell of een tornado-gewichtheffen reikt.) 2019 - Gebouwd voor multidirectionele bedreigingen zoals Saquon Barkley en Russell Wilson, de Nike Alpha Menace Elite 2 (links) heeft nu een middenvoetband voor insluiting, Adidas Ultra Boost Dam terwijl TPU-garens in de voorvoet de voeten beschermen tegen instappen (een middenvoetband houdt de veters vast). De strobel is gecentreerd in het midden van de Nike Air VaporMax Dam schoenplaat om de tractieplaat op het voetbed te vergrendelen.
De Nike Force Savage Elite 2, ontworpen voor spelers die de scrimmagelijn zoals Khalil Mack uitdagen, wordt geleverd met een opnieuw ontworpen schoenplaat voor optimaal comfort en grip. In plaats van veters werken drie riemen samen met een burritotong om snelle aanscherping van aanpassingen tussen spelen mogelijk te maken.
De Nike Alpha Menace Elite 2 en de Nike Force Savage Elite 2 zijn beschikbaar op nike.com.2019 - De nieuwste Nike React hardloopschoen debuteert met een minimale look en dynamische pasvorm mogelijk gemaakt door het verliezen van de veters.
Hoe het werkt: elastische Flyknit-garens langs Adidas Ultra Boost Womens de tong en langs de kraag zorgen voor een goede pasvorm die naadloos met de voet beweegt. Niet-elastische garens, die traditionele veterhaken vervangen, bieden Nike Air Force 1 Mujer structuur en stabiliteit.
De Nike Phantom React Flyknit is nu exclusief beschikbaar voor leden in Groot-China en zal wereldwijd 2 mei uitbrengen op nike.com2019 - Afgelopen herfst op een Londense landingsbaan en voor het eerst uitgebracht in februari, heeft de Converse x JW Anderson Run Hike onmiddellijk rente ontvangen aan zijn slanke combinatie van esthetiek van vroeger en nu. Het mash-up silhouet is nu in het zwart gerealiseerd.
Het Converse x JW Anderson Grid - een nietje sinds het begin van dit partnerschap -Kansas City Chiefs Jersey keert terug met een gesplitste toepassing van de archivistische print van de Amerikaanse vlag. Ge?ntroduceerd in 1991, verschijnt deze afbeelding opnieuw op Travis Kelce Jersey een Chuck 70 canvas. Deze keer wordt het versterkt door een JWA merk monogram grid base.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum