Dit is een demo van een BB Forum.
goddelijke aard en macht

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Banning



Geregistreerd op: 02 Jul 2019
Berichten: 657

BerichtGeplaatst: 22-07-2019 07:52:05    Onderwerp: goddelijke aard en macht Reageren met citaat
MormonLeaks is een non-profit mediaorganisatie die is gebaseerd op de overtuiging dat verhoogde transparantie binnen de Mormoonse kerk leidt tot minder onwaarheden, minder corruptie en minder misbruik binnen het mormonisme. De organisatie Nike Juvenate Womens biedt bronnen en klokkenluiders de technische mogelijkheid om anoniem gevoelige documenten in te dienen voor gebruik door professionele en burgerjournalisten voor het starten en uitbreiden van nieuwsberichten, openbare commentaren en kritiek met betrekking tot het mormonisme.

MormonLeaks is in 2016 opgericht door Ryan McKnight met de hulp van Scott K. Fausett, Ethan Gregory Dodge en andere, anonieme vrijwilligers. De podcast Mormon Stories is opgericht in 2005 Nike Air Vapormax Femme en is de langstlopende en populairste mormon-podcast. Hosted by Dr. John Dehlin (Clinical / Counseling Psychology), podcast Mormon Stories, probeert de mormoonse ervaring via verhalen te begrijpen, te onderzoeken, uit te dagen en te verbeteren.

Mormon Stories podcast opereert in samenwerking met de Open Stories Foundation (een 501c3 non-profit) en heeft in 2017 meer dan 5,2 miljoen Adidas Superstar Femme Bleu iTunes-downloads en Facebook / YouTube-weergaven verkregen. Het werk van de podcast Mormon Stories is te zien in de New York Times, National Publieke radio, Good Morning America, de Wall Street Journal, VH1, de Huffington Post en Vice News.

?De Vrouwen-Stand van de Laatste Dagen (voorheen Mormon Women Stand) is een gezamenlijke online-inspanning om samen te werken met gelijkgestemde vrouwelijke leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Nike Air Max 2017 Mujer Dagen, die een verlangen delen om een ??publiek standpunt in te nemen als getuigen van Jezus Christus en support The Family: A Proclamation to the World. Ze geloven dat samen staan ??de goddelijke aard en macht weerspiegelt waarmee vrouwelijke heiligen der laatste dagen anderen voorgoed kunnen be?nvloeden.

Ze ondersteunen ondubbelzinnig het Eerste Presidium en het Quorum der Twaalf Nike Air Max 97 Femme Apostelen - in opdracht van God en ondersteund als profeten, zieners en openbaarders - en ondersteunen hoe de Heer het priesterschapsgezag heeft gedelegeerd om het evangelie onder al zijn kinderen te organiseren en te beheren.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum