Dit is een demo van een BB Forum.
hebben van een te smalle

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Banning



Geregistreerd op: 02 Jul 2019
Berichten: 657

BerichtGeplaatst: 23-08-2019 04:52:18    Onderwerp: hebben van een te smalle Reageren met citaat
Denk ten slotte aan de dingen die je van binnenuit kent. Dit zal een solide basis vormen voor het produceren van inzichtelijke, expertise-geladen inhoud. Het is bijvoorbeeld geweldig als uw professionele interesses in deze categorie vallen. Adidas Zx 750 MujerHoewel, je moet je beroep niet beu zijn. Als alternatief kun je goed zijn in decoratie, renovatie, kinderopvang, wat dan ook. Begin dan met het delen van je ervaringen, tips en adviezen, en je kunt het een van de meest Adidas Superstar Mujer impactvolle blogs in de gegeven niche maken. Na het voltooien van deze oefening, eindig je met de lijst met onderwerpen, die schrijven over voor jou vervullen. Als je meer dan 3 onderwerpen op je lijst hebt staan, ben je goed bezig.Nike Air Max 270 Mens Laten we doorgaan naar de volgende stap!

STAP # 2: SIZING UW NICHE
Het kiezen van de niche van passie is een goed begin. Het is echter vaak niet voldoende om alleen de richting te hebben. Om te kunnen bloggen, moet je precies weten wat je in je blog behandelt en wat je aan anderen overlaat.

Waarom is het zo belangrijk? Let op de volgende overwegingen:

Als je de te brede niche kiest, moet je concurreren met alle andere bloggers in die niche om de aandacht van het publiek te trekken. Bovendien krijg je miljoenen sleutelwoordideeën en kun je nooit een vruchtbare SEO-strategie bouwen. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat Adidas Stan Smith Dames je wilt bloggen over gezondheid, want je bent er ongeveer in om gezond te leven tot de dag van je dood. U moet ziektepreventie, gezonde voeding, sport en lichamelijke activiteit en andere gerelateerde zaken behandelen. Hoe Adidas Stan Smith Femme hard je ook blogt, je zult het uiteindelijk verliezen aan die blogs die slechts één aspect behandelen en een sterke SEO-strategie voor hun niche hebben.
Aan de andere kant, het hebben van een te smalle nis is ook een nergens weg. Als u uitsluitend over onverzadigde vetten blogt, zult u nauwelijks een groot publiek aantreffen en zult u vroeg of laat geen artikelonderwerpen meer hebben.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum