Dit is een demo van een BB Forum.
Hun prijzen beginnen

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Banning



Geregistreerd op: 02 Jul 2019
Berichten: 657

BerichtGeplaatst: 13-01-2020 06:47:07    Onderwerp: Hun prijzen beginnen Reageren met citaat
Als het gaat om audio- of videotranscriptie, is GoTranscript een van de toonaangevende oplossingen die er zijn. Met meer dan 144 miljoen minuten getranscribeerd en een klanttevredenheid van 98,5%, is er geen twijfel over waarom of hoe ze marktleider zijn geworden in zo'n competitieve ruimte. Met meer dan 20.000 professionals die voor de site werken, worden transcripties niet alleen correct uitgevoerd, maar Nike Air Max 97 Hombre ook met extreme focus en tijdig.

Wil je weten hoe te beginnen? Het is makkelijk. De eerste stap is om uw bestanden te uploaden via de eenvoudige webupload op hun site of door ze de URL van uw bestandslocatie te geven. De volgende stap is om uw betaling via Nike Air Presto Homme hun beveiligde site te plaatsen. Nadat dit is voltooid, ontvangt u een e-mail van GoTranscript zodra uw bestelling is voltooid!

Tarieven beginnen bij .72 per minuut en hebben een 99% + nauwkeurigheid bij het transcriptieproces. Nog spannender is dat het meeste werk binnen 6-12 uur is voltooid. Gebruik de transcriptiecalculator op hun site om een ??exacte prijsopgave of tijdschatting te krijgen. Transcriptie Panda is een audio- en videotranscriptieservice waarmee u uw audio- of videobestanden voor transcriptie naar tekst kunt verzenden. Ze richten zich op het snel en gemakkelijk Nike Air Max Plus Tn Mujer produceren van uw transcriptiebestanden, zodat u zich kunt concentreren op uw werk. Ze accepteren alle belangrijke video- en audiobestanden zoals .wav, .mp3, .mp4 en vele andere.

De prijs is gebaseerd op het aantal minuten audio dat moet worden getranscribeerd. Nike Internationalist Homme Hun prijzen beginnen bij .95 per minuut als u de optie 'relaxed' kiest, wat betekent dat u uw bestand binnen 7-10 dagen ontvangt. Voor een snellere levering van uw voltooide bestanden moet u de standaardoptie kiezen (3-5 werkdagen). Dat komt neer op $ 1,20 Adidas NMD Homme per minuut. Voor 24 uur levering is dit $ 2,40 per minuut.

U kunt de prijsklasse kiezen die voor u werkt, op basis van uw behoefte om de bestanden onmiddellijk terug te krijgen.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum