Dit is een demo van een BB Forum.
n 202[url=http://www.jon

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 16 Apr 2019
Berichten: 256

BerichtGeplaatst: 21-04-2020 04:10:19    Onderwerp: n 202[url=http://www.jon Reageren met citaat
2020 - Het ethos is nu goed ingeburgerd: ISPA gebruikt het robuuste portfolio van innovaties van NIKE, Inc. om de uitdagingen van het stadsleven op te lossen. Deze uitdagingen zijn net zo gevarieerd als de door mensen gemaakte omgeving, en in het geval van de Nike ISPA Air Max 720 dienen de ontwerpbeslissingen om Nike's hoogste Air-eenheid te stabiliseren en te beschermen tegen stoten en blauwe plekken.
Welke hobbels en blauwe plekken? Denk aan het verdringen van ruimte in een metrotrein, strek je uit om te voorkomen dat een deur sluit of stuitert door een Nike Air Force 1 Womens rave. De uitdagingen van het stadsleven zijn genuanceerd en vaak discreet. Een solide Air Max kan ervoor Nike Air Max 90 Womenszorgen dat iemand er comfortabel doorheen kan. En aangezien Air Max voor de danszaal is wat een Oxford-shirt is voor Amerikaanse voorbereidingsscholen, heeft de ISPA Air Max 720 een hiellusbevestiging die functioneert als een klassiek lockertabblad, zodat de schoenen na een avondje uit in glorie kunnen worden opgehangen .
Elementen voor de schoen zijn afkomstig van de Nike React 87 (die moeten bekend zijn) en dienen bij het aanbrengen op de Air Max-eenheid om de verplaatsing van de tassen te begeleiden voor een stevigere rit. Aan de bovenkant bieden strakke mesh-uitsparingen ademend vermogen De schoen biedt geavanceerde Nike Air Max 90 Mujer Rosa oplossingen voor een paar unieke, alledaagse problemen, terwijl het er geweldig futuristisch uitziet2020 - Nieuwe kleurstellingen van de Nike Air Max Verona, een vrouwensilhouet dat begin 2020 debuteerde, tekent een gedurfde en heldere kleurstelling -inspiratie van klassieke hardlopers uit de jaren 90, Nike Air VaporMax Mujer waaronder de witte en blauwe Nike Air Verona (de eerste vrouwenspecifieke Air Max), de karmozijnrode en magenta Nike Air Max 180 (de eerste Air Max met geblazen 180 Max Air in de hiel) en een roze en blauwe colorway voor dames van de Nike Air Pegasus uit 1992 (de langstlopende franchise van Nike). Naast het verwijzen naar deze www.anthonymillot.fr iconen van schoenen door middel van kleurenspel, is de nieuwste Nike Air Max Verona een eerbetoon aan zijn voorgangers uit de jaren 90 met materiaalreferenties zoals het gebruik van klassieke mesh, suède, rubber en branding.
De Adidas Superstar Femme nieuwste Nike Air Max Verona-kleurstellingen verschijnen dit voorjaar op de Nike App en nike.com.2020 - De nieuwste Nike Air Force 1 LX en Air Max 98 LX voor dames verbergen mysterieuze www.jonathanmoyal.fr kleurstellingen onder een witte bovenlaag van textiel, een ademende, synthetische materiaal. Die laag biedt een creatieve functie: dragers kunnen zoveel - of zo weinig - materiaal afpellen voor een uniek ontwerp. (De schoenverpakking biedt aanvullende details om het creatieve proces te begeleiden.) Nike Air Max 97 Mujer Beide stijlen zijn verkrijgbaar met twee verschillende premium onderste lagen.
De NSW Air Force 1 LX en Air Max 98 LX voor dames zijn dit voorjaar verkrijgbaar op nike.com en de Nike App.2020 - Met een bovenwerk met tie-dye, een transparante middenvoetoverlay en een ijsblauwe buitenzool, de Nike Adapt BB 2.0 Tie Dye komt op 18 april uit in Groot-China. Het verschijnt later in de zomer Nike Air Huarache Femme van 202Nike Air Max 95 Femme 0 in Noord-Amerika. elk een zomerklaar bovenwerk en een helder kleurenschema. Naast Air Max onder de voeten, geven de gelaagde doorschijnende kleur en patroon door het hele pakket de illusie van licht en gewichtloosheid
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum