Dit is een demo van een BB Forum.
n dit jaar wordt weergegeven door een patroon getekend uit w

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 16 Apr 2019
Berichten: 256

BerichtGeplaatst: 18-12-2019 05:31:40    Onderwerp: n dit jaar wordt weergegeven door een patroon getekend uit w Reageren met citaat
2019 - De gesplitste marmeren afbeelding van de Nike Nike Air VaporMax Womens React Element Kenny 55 cre?ert een yin-yang-esthetische vertegenwoordiger van het heen en weer leven in de echte wereld. Reflecterende details Nike Air Max 90 Damen zorgen voor de perfecte hoeveelheid flare, terwijl Adidas Superstar Womens Nike React-technologie zorgt voor een extreem comfortabele rit.
De schoen lanceert 4 november op txdxe.com en brengt 5 november uit op SNKRS en SNEAKRS en bij geselecteerde winkels.2019 - Camouflage, corduroy, eendencanvas, flanel, leer, suede en wol zijn allemaal stevige materialen in verband met slijtvaste, stevige producten . Samen gemengd vormen deze het primaire canvas voor de Nike Air Force 1 x Cactus Jack, een ode aan de wortels van Travis Scott in Texas die alles samenvatten dat zoemt in eigentijdse streetwear.
Het ontwerp combineert de stoffen met jute accenten, een verwijzing naar landbouwproducten en een metoniem voor veerkracht www.alanadavies.co.uk en hard werken. Er is een onderliggende karakterisering van drukte - neus tot slijpsteen houden - ook doordrongen in de schoen. Scott's persoonlijke Cactus Jack-logo's van tour merchandise versmelten Nike Air Max 1 Womens met het textiel om een ??biografisch tableau te vormen.
Veel van Scott's jeugd werd doorgebracht in Missouri City, Texas, en het kleine stadje wordt opgeroepen op de drukknopen aan de hiel van de schoen. De drukknopen behoren tot de verschillende details die de stijl van traditionele werkjassen samenvoegen, samen met de corduroy kraag, zware koperen ritsen en afneembare veterhoes.
De schoen brengt 16 november uit op SNKRS en SNKEARS, en bij geselecteerde wereldwijde retailers. 2019 - Het laatste hybride silhouet van het seizoen tussen tennisser Nick Kyrgios en basketbalspeler Kyrie Irving, de NikeCourt Air Zoom Vapor X Kyrie 5, Nike Air VaporMax Femme arriveert op tijd voor Flushing Meadows. Deze speciale versie past bij het paarse en groene kleurenschema van de kledingcollectie van New York City. Graffiti-ge?nspireerde details op de Swoosh en gescheurde posterafbeeldingen op de teenbumper zijn ge?ntegreerd op de bovenkant als eerbetoon aan zowel de stad Nike Air Max 720 Womens als de basketbalcultuur.2019 - Twee silhouetten in de NikeCourt London 2019-collectie rocken de beroemde hot lava colorway in slanke, lichtgewicht bovenconstructies.
De NikeCourt Vapor x TC Knit is een eerbetoon aan de tooling van de iconische tennisschoen. Het rond gebreide bovenwerk daalt af naar een zichtbare Max Air-eenheid in de hiel, terwijl het Swoosh-ontwerp is ingeslagen in leer. De NikeCourt Air Zoom Vapor x Knit is gemaakt van garen Nike Air Force 1 Femme met een hoge treksterkte om snelle sneden en bewegingen te ondersteunen. Een stretchy Nike Air Max 95 Femme interne mouw zorgt voor een sokachtige pasvorm.2019 - Het Nike en Jordan Brand Golf "No Denim Allow" pakket omvat de Air Jordan XI Low Golf, de Nike Air Max 1 Golf, de Nike React Vapor 2, de Nike Roshe G , de Nike Tour Premiere en de Nike Air Zoom Victory Tour.
Het denim bovenwerk is een weerwoord tegen traditionele kledingcodes. De site van de derde majoor van dit jaar wordt weergegeven door een patroon getekend uit wilde bloemen uit Centraal-Californi? op de plaat en inlegzool. Twee symbolen worden gebruikt om Nike Air Max 270 Mujer de schoenen in tijd en plaats te stempelen: een golf voor de kustomgeving van de gastheercursus en een honderdjarig symbool dat het 100-jarig jubileum van de gastheercursus markeert.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum