Dit is een demo van een BB Forum.
nike air

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Spencer Katte



Geregistreerd op: 11 Mei 2020
Berichten: 3

BerichtGeplaatst: 11-05-2020 03:38:17    Onderwerp: nike air Reageren met citaat
Misschien is de redenering achter hun teleurstellende 25-jarig jubileumreleases het feit nike air dat Nike het gevoel heeft dat ze niet meer zo hard hoeven te proberen. Ik bedoel, ze weten dat we een kleur zullen kopen die ze hoe dan ook uitbrengen, dus waarom zou je ons iets geven om echt enthousiast over te worden, dat zal het opnemen tegen de groeiende concurrentie van hardlopers van andere merken? Merken als New Balance, Asics en Saucony brengen voortdurend indrukwekkende samenwerkingen uit, wat mede de reden is dat hardlopers in populariteit toenemen.

Zo groot en krachtig als Nike is, hebben ze waarschijnlijk het idee dat ze boven alles heersen. En hoewel ze gelijk hebben, nike air max 97 zou het hen echt doden als ze echt hun best doen en ons iets creatiefs geven om een van hun meest geliefde en erkende silhouetten aller tijden te vieren?

# KoFBestOf2015 is een terugblik op het nike air max 90 jaar in de sneakercultuur. Sinds 2012 is Nike's Roshe-lijn een favoriet van zowel de casual sneakerhead als de hardcore, maar heeft het ontelbare aantal releases en nieuwe silhouetten die sindsdien zijn verdwenen, voorbijgegaan?

Wat betekende dat niemand het echt meer wilde. Maak een uitstapje naar je plaatselijke winkelcentrum en je zult ongetwijfeld tientallen Roshes in de schappen zien zitten, te koop, smekend om iemand om ze te kopen. Nike had wat langzamer moeten doen en nike air max dames geleidelijk nieuwe modellen, kleurstellingen, zooleenheden, patronen, prints en technologie op de schoen moeten introduceren. Maar zoals elk bedrijf zagen ze kansen om winst te maken op een felbegeerde schoen en ze gingen all-in. Ik neem het hen niet kwalijk. Ik denk gewoon dat de Roshe een langere (relevante) levensduur zou hebben gehad als ze wat langzamer waren geworden.

Het zou zeker gebeuren. Merken (zelfs Nike) begonnen sneakers uit te brengen die veel superieur waren in kwaliteit en comfort. Al deze functies die nu in de schijnwerpers staan, kregen veel meer aandacht. Toegegeven, de schoenen kosten iets meer dan de Roshe Run, maar velen van ons waren van mening dat dit slechts een kleine prijs was om te betalen voor een schoen die veel nike sneakers comfortabeler, duurzamer en "verfrisser" zal zijn. Iedereen heeft een paar Roshes en nu vonden mensen dat het tijd was om naar de volgende hete sneaker te zoeken. De Roshe is niet meer wat het was.

Hoe dan ook, toen Nike en Kobe Bryant het concept van laag uitgesneden basketbalschoenen pushten, kreeg het zowel scepsis als verwondering. Hoe kon een basketbalschoen die geen tastbare bescherming van je enkels bood, je op het veld beschermen? Er waren laag uitgesneden basketbalschoenen voor de Kobe 4, maar niemand drong erop aan dat het niet alleen [img]http://www.ariahookah.com/images/shoes/nike air max dames-058yox.jpg[/img] werkte, maar werd geaccepteerd door de mainstream zoals Mamba deed.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum