Dit is een demo van een BB Forum.
om te voorkomen dat ze

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 16 Apr 2019
Berichten: 256

BerichtGeplaatst: 23-04-2019 08:19:47    Onderwerp: om te voorkomen dat ze Reageren met citaat
Hoe weet je wanneer iets een hype zal genereren?
Op dit moment is de markt een hype. Dus jouw strategie is dat je op zoek bent naar zeldzame en unieke sneakers waarvan je weet dat ze waarde hebben. Wat zijn enkele van de zeldzaamste stukken die je hebt?
1985 Air Jordan 1s; we hebben de grootste collectie. Dat is mijn favoriete onderdeel van onze collectie, gewoon omdat het zoveel geschiedenis bevat - het is het eerste jaar van de Jordaan. We hebben Julius Erving Converse Adidas NMD Dames sneakers getekend. We hebben Yeezy-samples, een paar verschillende colorways die nog nooit zijn gezien.
Hoeveel sneakers heb je in je verzameling?
Mijn zussen en ik hebben meer dan 6.000 paren, maar we zijn gestopt met tellen. Onze vader begon Nike Air Max 95 Femme de collectie meer dan 25 jaar geleden en we hebben hem ongeveer vijf of zes jaar geleden overgenomen.
Waar zoek je naar bij het kopen van sneakers?
Het hangt van de sneaker af. Laten we zeggen dat ik een 1985 Air Jordan kocht: ik zou kijken naar de vergeling, het kraken van de verf. Als het metallic is, is dat een groot probleem. U kunt producten voor het reinigen van sneakers gebruiken, en veel problemen als het gaat om vergeling gebeuren gewoon met de leeftijd. Dus als je een dood voorraadpaar Nike Air Force 1 Womensvan, zoals, '85 of de jaren 90 kunt krijgen en het heeft geen vergeling, is de waarde gewoon astronomisch meer. We slaan onze collectie op in een opslagruimte met airconditioning zonder vochtigheid. Als het een verzamelstuk is, wil je het uit de buurt van veel lichten houden. Het kan geel worden. Wat is je favoriete sneaker?
De Nike Air Max 1. Als we een beetje naar de werkelijke colorway moeten gaan, is dat de Atmos-colorway uit 2002Adidas Superstar Mujer of 2003. Het heeft een zeer safari, leuke afdruk.
Je vertelde me dat je jaren hebt gewacht om een ??paar schoenen te vinden. Welke waren dat?
De Nike Air Max 1s in de Amsterdamse colorway.Nike Air Max 2017 Donne Ik heb waarschijnlijk nu negen of tien jaar besteed aan het zoeken naar hen. Voor de langste tijd weigerde ik de hoge prijzen voor hen te betalen. Ik brak dit jaar.
Wat is het hoogste bedrag dat je zou betalen voor sneakers?
Meest recent heb ik overwogen om de echte Nike Air Mags met automatische veters aan te schaffen, de 'Terug naar de toekomst'-schoenen die vorig jaar werden uitgebracht. Vandaag gaan ze overal van $Nike Air Force 1 Donne 23.000 tot ongeveer $ 60.000. Ik vond een paar op eBay voor $ 33.000, en ik sprak ze uit tot $ 27.000. Als ik ze wel krijg, is dat het duurste paar schoenen dat ik ooit in mijn leven zal kopen. De prijs van een mooie, degelijke auto. Tips voor het in de hand krijgen van moeilijk bereikbare sneakers?
Het is zwaar. Vandaag probeer ik zo veilig mogelijk te zijn. Ik gebruik eBay veel zeldzamer. Ik ben betrokken bij de Nike Air Max 90 Mujer wederverkoopwinkel Stadium Goods hier in New York City. Ik probeer de meeste van mijn schoenen vanaf daar te kopen, gewoon omdat ze zijn geverifieerd.
Wat zijn enkele tips voor eBay?
Ik kijk meestal naar verkopers die uitstekende feedback op eBay hebben. Ik kijk altijd naar mensen die hun naam schrijven.
Hoe geef je om je sneakers?
Ik gebruik soms Mylar-tassen. Voor mensen die stripboeken hebben Nike Air VaporMax Womensverzameld, gebruiken ze Adidas Hamburg DamesMylar-tassen om te voorkomen dat ze zure lucht krijgen of wat er ook uit dozen komt. Ik haal ook soms de inlegzolen uit en Nike Air Huarache Femme gooi ze in met mijn bleekcyclus, of ik gebruik ook azijn. Je wast je ondergoed en je sokken, maar je zou inlegzolen nooit wassen. Die kerels worden behoorlijk gemeen.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum