Dit is een demo van een BB Forum.
rst uitgebracht in 1976, debut

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 16 Apr 2019
Berichten: 256

BerichtGeplaatst: 18-09-2019 05:02:26    Onderwerp: rst uitgebracht in 1976, debut Reageren met citaat
Skepta's keuze voor het SHOX-silhouet is geworteld in een specifiek geheugen. “Toen ik naar Manchester ging, rockten alle kinderen met SHOX. Het was daar een echte straatschoen. Ik vond hun swag leuk - de windbreakers en de SHOX, "herinnert hij zich." Ik dacht 'Ja, laten we dat zeker doen', omdat ik me die reizen in het noorden altijd herinner. "2019 - Eenentwintig atleten dragen de Jumpman Nike Air Max 90 Dames Blauw op openingsdag van Adidas NMD Dámské het NFL-seizoen 2019, het tweede jaar van het optreden op het veld door het Jordan-merk. Met de bovenstaande cleats van links naar Nike Air Force 1 Donne rechts, Tyrann Mathieu van de Kansas City Chiefs, graaf Thomas van de Baltimore Ravens, Alshon Jeffery van de Philadelphia Eagles , Michael Thomas van de New Orleans Saints en Le'Veon Bell en Jamal Adams [niet afgebeeld] van de New York Jets; dit zijn slechts enkele van de atleten die teamspecifieke colorways van de Jordan 1 TD Mid en Low zullen dragen.2019 - De in Chicago geboren Ibn Jasper wil ervoor zorgen dat de kinderen van vandaag Dr. J. kennen. Dat zou Julius Erving zijn, de eerste basketbalspeler die uit de foutlijn dunkte, bekend om zijn vrij vloeiende spel en het dragen van Converse's Pro Leather basketbal schoen. “Deze bijzondere samenwerking betekent is veel voor Nike Air Max 270 Damen me sinds ik in de jaren '7Nike Air VaporMax Femme 0 werd geboren en in de jaren '80 opgroeide terwijl ik naar alle grote NBA-spelers als Dr.J. keek, ”zegt Jasper. “De esthetiek is gebaseerd op een foto van Dr. J. die de arena binnenloopt met een geheel witte outfit. Hij ziet eruit alsof hij net van de startbaan is gestapt. Ik dacht bij mezelf: ‘Hoe kan ik deze afbeelding en sfeer in een verzameling destilleren?’ 2019 - De LeBron James x John Elliott Icon QS komt voort uit de samenwerking tussen James, Elliott en Nike. Getipt door een exclusieve LeBron Soldier X in 2016, en gekristalliseerd met een volledig gevormde collectie met de Icon QS in 2018, richt de driedelige samenwerking de aandacht op het cre?ren van veelzijdige stukken die in verschillende omgevingen werken, van zakelijke bijeenkomsten tot reizen. De LeBron James x John Elliott Icon QS is Nike Roshe Run Femme voorzien van de middenzoolgereedschap Nike Air Max 97 Damenvan de LEBRON 8 en is een voorbeeld van de inspanning met gedempte kleuren onderbroken door doorschijnende panelen.
Na de release van de zwarte versie in mei, brengen de witte en fuchsia colorways van de Icon QS 13 september uit via Elliott's kanalen en 14 september via Nike. De tan colorway van de Icon QS arriveert op 9 oktober.
Het statige witte dient ook een secundair doel. Het is de bedoeling van Jasper om de verfijnde stijl van Erving te kanaliseren in een trofee die een eerbetoon is aan de individuele erfenis en brede impact van de hoogvliegende speler op de game. Reli?f met Romeins cijfer draagt ??bij aan deze sfeer en verleent historisch gewicht aan een eigentijds ontwerp geaccentueerd door een tong met ritssluiting.
Voor het eerst uitgebracht in 1976, debuteerde Nike Air Max 95 Donne de Pro Leather als de Nike Air VaporMax Dámské lichtste en meest duurzame basketbalschoen op de markt. Gemarkeerd door het Nike Air Max 90 Damen ster / chevron-logo, werd de schoen gedragen in collegiale en professionele competitie door veel van de beste van de game - hoewel het meest in het bijzonder door Erving - voordat hij werd stopgezet in 1983. Latere heruitgaven hebben de gestalte van het silhouet gecementeerd in de kanon van de hoepel, en gegeven het in mode en skate cirkels gelijk.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum