Dit is een demo van een BB Forum.
rway van de lancering. Door

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 16 Apr 2019
Berichten: 256

BerichtGeplaatst: 13-06-2019 07:25:09    Onderwerp: rway van de lancering. Door Reageren met citaat
Vandaag, 15 jaar later, is Nike doorgegaan met het bestuderen van de voet - hoe deze beweegt en de druk die wordt uitgeoefend bij het raken van de grond - wat leidde tot het vernieuwen van het buitenzoolontwerp van de Free. Nike's onderzoek wees uit dat wanneer je voet (op de grond slaat), deze uitzet en zich van de ene tot de andere kant en over de boog Nike Air Vapormax Dames samentrekt. In plaats van de voet te beperken en alleen toe te staan ??tot hiel-tot-teen Nike M2k Tekno Hombre flexie, zoals in eerdere modellen, biedt de nieuwe Nike Free 5.0 ($ 100) je voet de mogelijkheid www.adeninavarra.es om uit te breiden over alle vlakken; van de ene tot de andere kant en over je boog. De nieuwe Free is ook 26 procent flexibeler en twee millimeter lager op de grond, voor degenen die genieten van de wetenschap die nodig is om een ??schoen te maken. Nu hebben we nog meer respect voor onze favoriete hardloopschoenen.
"We willen echt teruggaan naar dat originele inzicht, dat de blootsvoets echt ontgrendelde en de voet meer werk liet doen. En de schoen is eigenlijk het voertuig waarmee je dat kunt doen," Brett Holts, vice president van hardloopschoenen voor Nike, vertelde POPSUGAR. Als je denkt dat de Gratis alleen voor topsporters is, heb je het Nike Air Max 90 Femme mis. "Als je een lichaam hebt, ben je een atleet" is ten slotte de missie van Nike.
"Ongeacht Adidas ZX 850 Donne wie u bent, wat uw voorkeur is, of hoe u traint, wij hebben u te maken met voordelen die relevant Nike Air Max 90 Mujer [zijn voor uw training]," zei hij. "We willen echt dat mensen het gevoel hebben dat ze meer sensatie en feedback krijgen, omdat er minder materiaal onder en rond de voet is." Omdat Free 5.0 een gevoel van blote voeten biedt, wil je gemakkelijker weten hoe je het gebruikt. Dat betekent dat je op de eerste dag geen marathon moet lopen! Nike-experts raden aan om te beginnen met het opnieuw instellen van je voet en het dragen van de schoen om je huis en de hele dag door. Nadat je voet is geacclimatiseerd in de Free 5.0, raden ze je aan om hem te dragen op dagen met weinig kilometers, zoals joggen en trainingen met weinig kilometers.
Om de Nike Air Max 270 Mujer maximale voordelen van de Gratis te behalen, raden Nike-experts aan om deze te combineren met Adidas NMD Femme de Nike Epic React, Nike Pegasus 36 of Nike Pegasus Turbo voor het lopen van je gemiddelde tot hoge Nike Air VaporMax Donne kilometrage. Voor racedagen stellen Nike-experts de Nike Zoom Fly of de Nike Zoom Vaporfly voor.
Bekijk meer foto's van Nike Free 5.0 en shop de volledige collectie op Nike.com.
Reiskosten en onkosten voor de auteur werden door Nike verstrekt voor het schrijven van dit verhaal.2019 - Toen de Nike Shox R4 debuteerde in 2000, cre?erde de sci-fi esthetische en agressieve houding onmiddellijk een viscerale reactie. "Ze waren als een schoen van de toekomst", herinnert de Braziliaanse voetbalster Neymar JR zich. Voor hem werd de Shox R4 een onmiddellijk object van verlangen.
Passend is het silhouet de geleider voor een duo van themakleuren die Adidas Superstar Mujer de naam van de aanvaller afschermen. De eerste volgt op de metalen details en reflecterende Nike Air Max 90 Dames elementen van de colorway van de lancering. Door de kleuren van een watermeloen te spiegelen, verbindt de tweede rechtstreeks met de zoemende markten rond S?o www.laboamberieu.fr Paulo die een constante vormden in de kinderjaren van Neymar JR. "De gekke kleurencombinatie," zegt hij over de schoen. "Ik vind het leuk!"
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum