Dit is een demo van een BB Forum.
van de European Procureme

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
BanningGeregistreerd op: 02 Jul 2019
Berichten: 657

BerichtGeplaatst: 28-09-2019 10:09:21    Onderwerp: van de European Procureme Reageren met citaat
De European Law Blog is geschreven door ervaren en jonge Adidas Superstar Donna Bianche academici, evenals beoefenaars van over de hele wereld. Hun ambitie is om een ??reeks interessante analyses en ideeŽn over Adidas NEO Mujer EU-wetgeving te bieden. Hoewel ze uit verschillende taalachtergronden komen, zijn ze vaak in het Engels geschreven, omdat ze geloven dat de taal wordt begrepen door de meeste mensen die geÔnteresseerd zijn in EU-wetgeving. Af en toe posten ze ook in het Frans of Duits.

De blog heeft als doel aandacht te schenken aan en commentaar te leveren op de huidige ontwikkelingen in EU-jurisprudentie en wetgeving, maar bespreekt ook nieuwe relevante juridische literatuur. Hun posten bieden beknopt, actueel commentaar op juridische ontwikkelingen binnen de EU. De Central EU Law Blog is geschreven door studenten die geÔnteresseerd zijn in actuele juridische kwesties die zich voordoen in de brede Europese ruimte, met name Nike Air Max Jewell Femme die meer in het bijzonder met betrekking tot EU-wetgeving, variŽrend van grondwettelijk tot markt wetgeving, gegevensbescherming en Adidas Superstar Damen terrorisme, energie en milieu, evenals de nieuwe technologieŽn, om er maar een paar te noemen.

Het is bedoeld voor studenten van alle niveaus en van over de hele wereld. Hun ambitie is om een ??reeks interessante analyses te leveren van belangrijke juridische kwesties die Europa en hun toekomst aangaan. Ze geven de voorkeur aan actueel commentaar op belangrijke juridische vragen in een korte en informele stijl. U wordt aangemoedigd om deel te nemen door bij te dragen met uw berichten of opmerkingen in discussies.

†Blog eigenaar, Dr. Albert Sanchez-Graelles is een lezer in economisch recht aan de University of Bristol Law School, lid van de Stakeholder Expert Group on Public Procurement van de Europese Nike Air Max 90 Femme Fleur Commissie (2015-1Cool, lid van de European Procurement Law Group, en lid van de Brexit Working Group van Procurement Lawyers '. Hij Nike Air Max 97 Dames is gespecialiseerd in Europees economisch recht, met een focus op mededingingsrecht en overheidsopdrachten.

Zijn blog gaat helemaal over EU-wetgeving, met een focus op kwesties van vrij verkeer, openbare aanbestedingen en mededingingsrecht. Hij gebruikt het om zijn gedachten over recente ontwikkelingen te publiceren en commentaar te geven op geselecteerde arresten van het Hof van Justitie van de EU. De meeste van zijn werkdocumenten en mijn analyse van huidige juridische ontwikkelingen worden ook gepubliceerd op de blog.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    BB Forum demo // Test forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB and Andrew Charron
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum